sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Jämä palautettu Loimaalta kotiin. On vielä jonkin verran innokas keskustelemaan intiimisti Namin kanssa. Neitiä ei onneksi voisi vähempää kiinnostaa. Huh-huh.. onneksi on taas tämä pian ohi ja Jojonkin voi hakea kotiin. Kivaa ja helppoahan tuo aika on kotona, kun vain Nami ja Sissi paikalla. Hiljaista ja matot suorassa. Mutta se toisten ihmisten vaivaaminen... Tosin Loimaalla Eeva ja Matias eivät olisi halunneet Jämästä luopua! Onhan tuo herrasmies. Nukkuikin heidän välissään ketarat kohti kattoa.
Äiti jo soitteli Vahdolta, että koska haette riiviön pois! Jojo on järjestänyt vähän paikkoja heidän poissa ollessaan. Siis ihan normaalia koiranelämää -oma koppi raahattuna keskelle olohuonetta, klapien siirtelyä, sängyn petaamista jne. Siitä on jo turhan pitkä aika, kun Santtu-koira on lähtenyt taivaaseen. Eivät he enää muista, kuinka koira oikeesti on.
Tänään lähdettiin Jämän palautuksen myötä heti irskilenkille. Nyt mukana vain irskit Maija, Sisca ja Jämä. Muita koiria oli 5 kpl, jotka Donna oli kerännyt kotoaan. Whippettejä ja galgoja. Itsellä jo jalat ihan puuta, kun tuli sen 2 tunnin lenkin jälkeen lähdettyä vielä Namin kanssa lenkille Paasniitun suuntaan. Sporttinen olo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti