lauantai 17. lokakuuta 2009

Juoksemisen aikaan..

Namilla on juoksu. Pojat menee sekaisin selvästi 8:nnen päivän kohdalla. Nami ei tosin osoita "sellaista" kiinnostusta, mitä Jojo ja Jämä ehdottavat. Jojon käytös muuttui selkeästi tuolloin 8:nnen päivän kohdalla; läähättää, murisee Jämälle ja on ihan gigolo. Villakoiran mielenterveyden vuoksi vein sen Vahdolle mummin ja papan hoiviin. Jämälle olen yrittänyt keksiä muuta ajateltavaa, koska se lähtee Eevan hoiviin Loimaalle vasta sunnuntaina 10:nnen juoksupäivän kohdalla. Loimaalla sille tarjotaan maalaiselämää irskityttö Maijan seuralaisena. Samalla Jämä saa lähteä Eevan ja minun kanssa Espooseen irskien jalostustarkastukseen, jossa Maija tarkastetaan.
Perjantaina olimme taas Esan agilitytreeneissä ja oli sellainen ratasuunnitelma, että Esalla ainakin oli hauskaa sitä tehdessään. Hän haluaisi kuvata videolle meidän yhteistä rataantutustumista! Mikäs siinä niin erikoista? Eikö mitkään muut ryhmät osaa pitää hauskaa yhdessä? Ja ainakin me muistamme lambada-ohjauksen!
Ainakin Jämää väsytti illalla, eikä Namin tuoksut kiinnostaneet. Vielä olisi jäljellä noin 13 päivää juoksemista. Viimeksikin juoksu "päättyi", kun päiviä tiputuksen alkamisesta oli kulunut 23 vuorokautta. Melkeen kuukausi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti